Τρόποι Αποστολής

Αττική Λεκανοπέδιο

  • Οι παραγγελίες που γίνονται από Δευτέρα έως και Σάββατο μέχρι τις 19:00 δύναται να σταλούν αυθημερόν από 10:30 έως τις 20:30.
  • Οι παραγγελίες που λαμβάνονται την Κυριακή μέχρι τις 15:30 δύναται να σταλούν αυθημερόν από 11:00 έως τις 18:00.
  • Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να προηγηθεί επικοινωνία με τον παραλήπτη, χρειάζεται να το αναφέρετε στο πεδίο των σημειώσεων της παραγγελίας σας καθώς και να μας ορίσετε ένα δίωρο χρονικό περιθώριο στο οποίο θέλετε να παραδώσουμε.
  • Για παράδοση παραγγελιών τις υπόλοιπες ώρες, επικοινωνήστε πρώτα μαζί μας.

Εκτός Αττικής

Οι παραδόσεις εκτός Αττικής αφορούν μεγάλα αστικά κέντρα και γίνονται από Δευτέρα έως Σάββατο. Δεν γίνονται παραδόσεις την Κυριακή.

Εξωτερικό

Οι παραγγελίες για εξωτερικό πρέπει να δίνονται έως και δύο ημέρες πριν την ημερομηνία εκτέλεσης.


Οι παραδόσεις γίνονται πάντα κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας και επιβεβαίωσης με τον παραλήπτη για την παραλαβή. Σε περίπτωση απουσίας του παραλήπτη επικοινωνούμε με τον αποστολέα για περαιτέρω πληροφορίες.

Τα προϊόντα μπορούν να διαφοροποιηθούν ανάλογα με την εποχή και τη διαθεσιμότητα. Σε περίπτωση που δεν υπάρχουν κάποια λουλούδια (ή οποιοδήποτε άλλο προϊόν όπως pot, βάζο, βάση κλπ.) ή έχει εξαντληθεί το χρώμα του λουλουδιού που επιλέξατε, τότε θα αντικατασταθεί με παρόμοιο είδος ίσης ή μεγαλύτερης αξίας. Αν η συγκεκριμένη αλλαγή διαφοροποιεί σημαντικά την εικόνα του προϊόντος που παραγγείλατε, το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών θα επικοινωνήσει μαζί σας για να σας ενημερώσει και να ζητήσει την συγκατάθεσή σας για την διεκπεραίωση της παραγγελία σας.

Σε περίπτωση που ο παραλήπτης δεν δεχθεί να παραλάβει τα λουλούδια του δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων. Ωστόσο μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από την έδρα μας ή κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης μαζί σας, να την παραδώσουμε σε νέα διεύθυνση – χρεώνοντας επιπλέον μεταφορικά εφόσον χρειάζεται .

Σε περίπτωση που ο παραλήπτης απουσιάζει παρά την τηλεφωνική συνεννόηση που πάντα προηγείται για την ώρα παράδοσης,  η παραγγελία επιστρέφει στο κατάστημά μας. Ενημερώνεστε τηλεφωνικά και είτε παραλαμβάνετε οι ίδιοι το προϊόν από την έδρα μας, ή η παραγγελία σας αποστέλλεται εκ νέου (κατόπιν νέας συνεννόησης με τον παραλήπτη) και χρεώνεστε τα extra έξοδα αποστολής που προκύπτουν.


Τρόποι Πληρωμής

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕΣΩ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ/ΧΡΕΩΣΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ

Kατά την διαδικασία της παραγγελίας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, μπορείτε να πληρώσετε με την πιστωτική ή την χρεωστική σας κάρτα μέσω του ασφαλούς συστήματος πληρωμών της Τράπεζας Πειραιώς.

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕΣΩ PAYPAL

Kατά την διαδικασία της παραγγελίας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, μπορείτε να πληρώσετε με τον λογαριασμό σας στο PayPal ή αν προτιμάτε με την πιστωτική ή την χρεωστική σας κάρτα μέσω του PayPal.

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

Κάντε τις πληρωμές σας απευθείας στον τραπεζικό μας λογαριασμό. Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε το ID της παραγγελίας σας ως αποδεικτικό πληρωμής. Τράπεζα Πειραιώς: Σαντή Χρυσούλα – Σαντής Σωτήριος ΟΕ, Αρ. Λογ.: 6730145648467 (ΙΒΑΝ: GR3401717300006730145648467)