Γιατί Ανθέων

Είμαστε ένα από τα κορυφαία ανθοπωλεία στην Αθήνα με έντονη διαδικτυακή παρουσία

Για πάνω από μια δεκαετία ειδικευόμαστε στο να στέλνουμε χαμόγελα σε όλο τον κόσμο, παραδίδοντας άμεσα και σε άριστη κατάσταση τις παραγγελίες των πελατών μας. Αυθημερόν εντός Αττικής και το ταχύτερο δυνατόν εκτός Αττικής, αλλά και σε όλο τον κόσμο!

Καθημερινά εξυπηρετούμε εκατοντάδες πελάτες και έχουμε ευχαριστημένους αντίστοιχους παραλήπτες

Βοηθώντας τους πελάτες μας να ευχηθούν στα αγαπημένα τους πρόσωπα σε ονομαστικές εορτές, γενέθλια, επετείους ή στιγμές-ορόσημα, είμαστε ευτυχισμένοι γιατί κάνουμε τους ανθρώπους να χαμογελούν και να είναι χαρούμενοι. Ως ένα από τα κορυφαία ανθοπωλεία της Αττικής, είμαστε υπερήφανοι για τις μοναδικές μας δημουργίες!

Για πάνω από μια δεκαετία ειδικευόμαστε στο να στέλνουμε χαμόγελα σε όλο τον κόσμο, παραδίδοντας άμεσα και σε άριστη κατάσταση τις παραγγελίες των πελατών μας
Αυθημερόν εντός Αττικής και το ταχύτερο δυνατόν εκτός Αττικής, αλλά και σε όλο τον κόσμο!

Μεγάλη εμπειρία στον ανθοστολισμό γάμου ή βάπτισης, με διακόσμηση που ξεχωρίζει

Προτείνουμε μοναδικές ποικιλίες λουλουδιών, από την Ελλάδα ή το εξωτερικό. Η εμπειρία μας, θα χρωματίσει μια από τις πιο μαγικές στιγμές της ζωής σας, ενώ ο στολισμός της βάπτισης θα κάνουν ξεχωριστή και αλησμόνητη αυτή την οικογενειακή στιγμή.

Aίσθηση Πολυτέλειας και απόλυτα προσιτές τιμές

Με επαγγελματική κατάρτιση,  εξειδίκευση και αυστηρή ανταπόκριση στις απαιτήσεις των πελατών μας αναλαμβάνουμε: Την αποστολή λουλουδιών σε όλο τον κόσμο, οικιακές & επαγγελματικές υπηρεσίες στολισμού, διακόσμηση & συντήρηση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, επαγγελματικά δώρα και στολισμούς γάμων και βαπτίσεων.

Βοηθώντας τους πελάτες μας να ευχηθούν στα αγαπημένα τους πρόσωπα σε ονομαστικές εορτές, γενέθλια, επετείους ή στιγμές-ορόσημα, είμαστε ευτυχισμένοι γιατί κάνουμε τους ανθρώπους να χαμογελούν και να είναι χαρούμενοι